Nederlag i sjelen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nederlag i sjelen

Me sto alle dr på tribunen
me trodde dåkkår sko greia d
mn så skårte Brann...
målet slo åss som ei øks i vaginaen
og me blei så leie åss
ka faen sko me jr?
alle bare: neeeeeij
og så daua alle fordi me va så leie åss
d bjunte å reina
mn d va isje vanli rein
det va BLO!
MASSE BLO!
og me døde ennå merr!!!!!
KOFFÅR VIKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eg vil bare.. DØD!
</3

av Blodtåreavolje (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (3f57e786ee)

for 22 minutter siden
Poeng 0
Fantastisk og relaterbart.
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.