Nei
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkjeg liker ikke dikt
det å jobbe med det på skolen er en stygg plikt
det holder ikke vann, det er ikke vits
på sikt
det er visst tradisjon
jeg vil heller være til stedet ved en atombombeeksplosjon
i geværløpet legger jeg en patron
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (4b001941d2)
Permanent lenke |