Norske Dikt:Vilkår

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ved å legge ut noe på dette nettstedet gir du umiddelbart ettertiden evig rett og mulighet til å lese det du skriver.

  • Alt innhold som du legger ut på dette nettstedet er automatisk Copyright deg, dine kjære, xiando Corp Seychelles, Seychelles Library Association, Seychelles National Library, Biblioteca Nacional de Venezuela, Jimmy Walter, 911 Truth, Fear Or Love og menneskeheten.
  • IKKE LEGG UT INNHOLD PÅ DIKT.ORG OM DU IKKE VIL GI KOPIRETT TIL DINE KJÆRE, XIANDO CORP, Seychelles National Library, Biblioteca Nacional de Venezuela og menneskeheten.
  • Du har lov til å bruke og publisere innhold fra nettstedet.
  • Ikke legg ut materiale som er beskyttet av andres opphavsrett.
  • Du trenger ikke tillatelse fra fascistiske organisasjoner som KOPINOR for å bruke innhold fra dikt.org.
  • Dikt.org lages av brukerne for brukerne. Bidra positivt, ikke negativt.
  • Ha en fin dag og kos deg. Takk for at du bruker Dikt dot org.
  • Disse sidene er ikke underlagt Norsk Lovgivning, men vi ønsker at våre bruker sunn fornuft og viser god folkeskikk.
  • Du må respektere, godta og følge lovgivningen i den gloriøse republikken Seychelles.