Norske barn mamma er modell

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Om norske barn - mamma er modell

Vi er i Norge, og det handler om Norske barn.

Mamma er modell, og, barna er Norske. Skal barna bli modell? Som mamma er modell.

Svaret på dette er, om Norske barns mamma er modell, kan unge blonde vakre norske barn bli modell, når de er voksne vil det si.

Vi er i Norge, og om mamma er modell kan barna som er blonde Norske barn bli modell de også.

Markus Gyltnes