Norske barn stammer fra vikingene.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn kommer fra vikingene.

Norge er norsk, men Norge er ikke morsk. Norge har mange barn.

Barna i Norge, de stammer fra Vikingene. Barna i Norge, de er sterke de leker, og er snille og smarte på samme tid.

Tenk, barna i Norge, de er sterke de leker, og er snille og smarte på samme tid, dette, er Vikingene, og Norge er et bondeland da.

Markus Gyltnes