Nynorsk = en stekespade på steroider
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEg gikk ned på kjøkkenet
Eg åpnet skuffen
Eg så ein stekespade
Stekespade
Stekespade på steroider
Steroider på stekespader
Nynorsk
Nynorsk på steroider
Stekespade på nynorsk
Nynorsk er som ein stekespade på steroider
Skrevet av Jonas, Mikael og Magnus, Tranby skole, 9C, 2019
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer