Nytt år

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

                        SNART ER ENDA ET ÅR TIL ENDE,
                        OG RAKETTER VI OPP I LUFTEN SKAL SENDE.

                        TILBAKE I TIDEN GÅR VÅRE TANKER,
                        MENS HJERTET FOR FREMTIDEN BANKER.

                        ALLE TING HAR SKJEDD SÅ FORT,
                        SKULLE SIKKERT HVERT ANDERLEDES GJORDT.

                        MEN LA OSS SE PÅ DET GODE SOM HAR HENDT,
                        OG HOLDE FAST PÅ DET SOM ET HÅP I HJERTET HAR TENT.

                        TAKK FOR DET VENNSKAPET SOM VI SAMMEN HAR,
                        DET ER MANGE MINNER NÅR VI TILBAKE BLAR.
 
                        NÅ SKAL VI I ÅRETS SISTE TIME ØNSKE HVERANDRE LYKKE TIL,
                        Å HÅPE AT VI OGSÅ I DET NYE ÅRET FÅR HVA VI TRENGER TIL.