OBUDŹCIE SIĘ WIKINGOWIE

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Obudźcie się Wikingowie,
z dalekiej Północy.
Tam wasze dwie siostry
wzywają pomocy.

Powstańcie Wikingowie,
załóżcie rynsztunek.
Tam wasze dwie siostry
proszą o ratunek.

Walczcie Wikingowie,
dobywajcie mieczy.
Tam wasze dwie siostry
czekają odsieczy.

Walczcie Wikingowie,
bijcie barbarzyńców.
Tam Maren i Louisa
giną z rąk złoczyńców.

Norsk versjon. Hvis noen kan, vennligst oversett bedre. Kontakt meg glos@op.pl

WAKE UP WIKING[rediger]

Våkn opp, vikinger
i det fjerne Norden
Deres to søstre der nede
roper om hjelp.

Stå opp, vikinger
ta hjelm og brynje på
Deres to søstre der nede
bønnfaller dere om hjelp

Kjemp, vikinger,
løft deres sverd
Deres to søstre der nede
venter på hjelp

Kjemp, vikinger,
overvinn barbarene
Der nede ble Maren og Louisa
slaktet av illgjerningsmenn.

For å ære Louisa og Maren

Skrevet: 2019-01-04 15:58

Fra Polen

av Bogumił (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.