Omfavne
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkÅ holde noen i armene -
Er det for å vise noe?
Er det for å huske?
Er det bare akkurat der og da?
Å bli holdt i noens armer -
Er det for å gjemme seg?
Er det å være?
Er det bare for å bli sett?
Å omfavne -
Er å vise
Er å være
Er godt
- av Janu (ris og ros)
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer