Ord
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEnkle ord kan bli til store slott
Og land som tar imot
Nøkkelen til livet.
Velg ord som tjenere og lys på veien din,
Og sjelen formes til sitt verk,
Som Bach og Beethoven.
Ord har noe ved seg som hjertene må tolke,
En kime til forelskelse, lengt,
Eller tunge skjebner.
De enkle ord er størst i lys av ånd,
Som ligger som en due
Og taler profetisk.
- av SigveLauvaas (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (71967f5428)
Permanent lenke |