På flukt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  
                PÅ FLUKT

Vi er på flukt,vi har fått med oss det vi kan.
Mor,far,søster og bror, ja vi er alle mann.
Jeg kjenner at det rister i hele meg ute på flyktens mørke vei.
Jeg er trøtt, utslitt og svett. Men jeg har et håp.
Et håp om at Gud fører oss rett vei, jeg stoler på deg Gud.
Stoler på at du fører oss til et land som er godt å bo og være i.
Jeg glad i deg Gud, og du er glad i meg.
Skrikingen og bombingen vil aldri være ute av mitt hodet.
Men jeg er glad i landet mitt,men ikke det som skjer.
Jeg er glad jeg ikke er alene, på flukt.