På nære nappen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det var på nære nappen
at jeg faktisk hadde fått meg lappen

så nå kunne moroa endelig starte
kjørte rundt i nabolaget så fort jeg bare klarte

en katt her
en katt der
SPLÆSJ SPLÆSJ SPLÆSJ!
kom med deres siste bønn
dette gjør jeg bare for fun!

synd at det dessverre ikke finnes noe kattehimmel
hvorfor får vi komme t himmelen, og ikke kattene?
jeg blir helt svimmel
en tåre renner medlident nedover mitt kinn
jeg tenker stille i mitt sinn

Hvorfor er livet så urettferdig?



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.