Påska

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Påska den er kjempe fin.
Det kan vi alle spille på en fiolin.
Blomer og knopper de titter frem,
Dette er da vi gir en klem.

Sola varmer bare mer og mer,
Og barna de leker, springer og ler.
Gresset det blir grønnere for skritt som vi går,
Vi kan jo klippe den fordi att det jo har blitt vår.

Fuglene de kommer tilbake,
Derfor feirer vi med litt sjokoladekake.
Boller og brus det har vi og,
Det var det første i butikken vi så.

Snøknopper og kvitveis ser vi på marka nå,
Og vi ser avtrykket etter der fuglen lå.
Snøen, den ja, den har smeltet.
Og ishula vi lagde ja den har veltet