Pappa
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHvorfor
er du borte
Når alle sier
du er alltid med meg
I følge folk
er du her
Du ser meg med gjennomsiktige øyne
Ligger i veggene
i taket
i luften
Og omfavner meg når jeg tenker på deg
Jeg kan ikke se
dine øyne med mine øyne
Jeg kan ikke føle
ditt omfavn
Er du her likevel?
- av Baloo (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (3c7ee7d47c)
Permanent lenke |