Pappa.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Kjære far,
jeg skal passe på at du alltid hjertet mitt har.
Du mistet en del,
men han befinner seg i din sjel.

Vi har mistet så mye,
En bror som var ditt lille øye.
Vi finner oss en vei,
Pappa, jeg elsker deg.


Rakel Lilly Albertsdottir