Plukk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

plukker litt, etter litt
snart er mye plukket vekk
det er lite igjen
går ikke an å svare på hvor det er
det er bare ikke der mer


hvor starter letingen?


det er sammen med deg
at det blir borte


uten at du har skylden


kanskje litt,
men det kan jeg ikke si,
for når jeg sa det,
plukket du enda mer
av det lille som er igjen
og jeg åpnet opp
for de hemmelige stedene
hvor restene lå i skjul
og vernet seg for
å bli tatt
bort
av
ord
og hender
og pust og riv ruskende
pløying av utråkket mark.


jeg turte ikke komme ut. til mulig skam.


forsvant.



oppløst i samhørighet.


han var ikke feil.


jeg er.


den eneste i hele verden. som kommer til å eie
denne himmelsengen.


som jeg aldri vil leke med.


fordi mamma sa;
du kommer til å være den eneste i verden som har den.


den ene. en.


som plukket seg selv vekk når kjærligheten endelig skulle penetreres.


av Shell12 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.