Politiaspirant
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEn politiaspirant ifra Rana
Var en aften ute å spana,
Men i iverens rus
Tok han politimesterens BRUS
Så nå skreller han poteter i Tana
En politiaspirant ifra Rana
Var en aften ute å spana,
Men i iverens rus
Tok han politimesterens BRUS
Så nå skreller han poteter i Tana
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer