Randi mi du e så bli

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Randi mi du e så fin
Æ elske dæ av alt på jord
kanj nåkkå bli så fint som di
 over alt på jord
Randi oppi sætervik
Æ håpe at du les d her
du e dæ sjøl så vældi lik
både her å der

Randi æ kan itj skriv ætternavne
men du oppi sætervik.
Du e så god å snill