Redningen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg vandrer
alene
På min sti
Ingen
kan komme
inn
til meg.
Ingen
kan forstå hvordan
jeg har det.
Ingen
Tenker på
Mine tanker.
Ingen.
Fasaden
er perfekt. Nå
står jeg på
kanten.
En,
To


En hånd
griper tak i meg.
En stemme:
”Stopp!
For jeg bryr meg!
Kom, så skal jeg
vise deg hvor
vakker
verden er!
Jeg kan ikke
forhindre nye
sår. Men
jeg kan hele dem.
Bare
stol på meg!”
Jeg svarer:
”Hvem er du?”
”Kjenner du meg
ikke? Jeg
kjenner deg,
alt i deg.
Kom!”

Nå er jeg ikke
alene lenger
Takk…

--Eressea Lairë 22. apr 2007 kl.13:34 (EST)