Rosen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu står dær i din fulle prakt.
Så stolt av din røde rosedrakt.
Et tegn på vennskap og kjærlighet.
Du rosen min du er full av hærlighet.
Du står dær i din fulle prakt.
Så stolt av din røde rosedrakt.
Et tegn på vennskap og kjærlighet.
Du rosen min du er full av hærlighet.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer