Rund meg er alle sporene
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkRund meg er alle sporene
Minnene
Alt minner meg på det
Rotet rund senga
Blåmerkene på kroppen min
Tårene på puten
Alt jeg tenker på er han
Han som føltes ut som flere tonn
oppå meg
Rundt meg er alle sporene
Alle sporene etter han
av Ida Hunstad
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer