Russ
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkRussen kaster russekort, så hele toget går amok.
Russen kommer drita hjem, morra gir dem mye kjenn.
Ja, dette er den moderne russ, kjører rundt i tagga buss.
- av Marius.sor (ris og ros)
Russen kaster russekort, så hele toget går amok.
Russen kommer drita hjem, morra gir dem mye kjenn.
Ja, dette er den moderne russ, kjører rundt i tagga buss.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer