Russia

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Russland, I love.

Russia, O Rustica, hear my prayer. For I love you, Russia.

O Russia, O Russia, O Rustica, I am in sorry. For I love you, Russia. Can the people, of Russia my fellow men, remember Glasnost.

Markus Gyltnes, 2024.