Russia, pride

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Russia, pride.

Russia, O Russia, O Russia, hear my silent voice. Russia. O Russia. May my voice not bear in silence.

Russia, O Rustica. For the people in pridence.

Markus Gyltnes.