SØT MUSIKK

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

             
                 DET ER EN JEG HAR SÅ LYST TIL Å HOLDE I HÅND,
                 MED HENNE JEG GJERNE VIL KNYTE NOEN BÅND.
                 NÅR HUN NOEN GANGER NÆR MEG HAR STÅTT,
                 HAR JEG KJEN AT HJERTET FORTERE HAR SLÅTT.
                 JEG ER VELDIG SJENERT OG REDD,
                 DERFOR HAR INGEN TING SKJEDD.
                 MEN I DAG FÅR DET STÅ TIL,
                 JEG SPØR OM HUN LEIE MEG VIL.
                 HUN SVARER AT DET VIL HUN GJERNE,
                 DET ER SOM HELE VERDEN FORSVINNER I DET FJERNE.
                 VI RUSLER BORTOVER DEN LILLE STI,
                 JEG SPØR OM ET KYSS JEG HENNE KAN GI,
                 HUN BØYER SEG MOT MEG MED SIN VARME MUNN,
                 DETTE HER ER MIN LYKKLIGSTE STUND.
                 FREMDELES VI SEILER PÅ SAMME BØLGE,
                 TENK ET JEG HAR FÅTT FAST FØLGE.
                                   TORGEIR.E


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.