Så utrolig fine farger

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Så utrolig fine farger
livet har
tenker du
mens du glir
over himmelens
regnbuefarger.
Livet er som en
vakker farge
sier du
når dine vakre
hender
maler fargerike
stjerner over
mørke minner.
 
Du er fargeblind.


av Mallape (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.