Sammen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet er ikke vanskelig
mellom oss
Det er vanskelighetene
som er mot oss
Og sammen skal vi bekjempe dem
Det er ikke vanskelig
mellom oss
Det er vanskelighetene
som er mot oss
Og sammen skal vi bekjempe dem
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (4b8251f8b8)
Permanent lenke |
Anonym feiging (4b8251f8b8)
Permanent lenke |