Savnet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Savnet inni meg gjør vondt.
Bare du kunne helbredet det
savnet inni meg e tungt,
tungt å bære på, tungt å tenka på,
tungt å leva med,
bare du kunne helbredet det.

Så kom her, helbred mitt hjerte
Og du vil se meg smila og le
igjen.

Skrevet av Elise.