Ser du meg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

du sa at det er viktig å like hverandre for den man er.
"du er deg, jeg liker deg"

det er viktig å være seg selv.
"du er deg, jeg liker deg"

det er regler. jeg måtte endre meg til reglene
"du er deg, jeg liker deg"

jeg endret meg.
"du er deg, jeg liker deg"

det er flere regler, jeg endret meg mer.
"du er deg, jeg liker deg"

det er mange regler, de gjelder meg.. men ikke deg
"du er deg, jeg liker deg"

du følger ikke reglene
"du er deg, jeg liker deg"

reglene endres. for deg. ikke for meg
"du er deg, jeg liker deg"

Jeg er ikke meg lengre. du liker meg



avatar

Anonym feiging (02c7ba0984)

for én time 33 minutter siden
Poeng 0
Kult dikt
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.