Si meg hva du tenker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Si meg hva du tenker
fortell meg hva du tror
ikke smil når du er trist
bare vær
deg

det er deg jeg liker
det er deg jeg bryr meg om
bare vær deg selv
uansett lykkelig eller ei

ikke vær redd
for at jeg ikke forstår
ikke vær redd
for å si
noe dumt
for du er deg
med dine tanker
og følelser
bare vær deg selv

Det er den egentlige deg
jeg er glad i


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.