Silhuett

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


hjelp meg ut herfra!
jeg er alene på planenten. jeg er den eneste i hele verden.
jeg er formløs.
jeg kjenner ikke tiden. før jeg ser den, på klokka.
Eller fordi jeg legger merke til at silhuetten min har kommet frem i stuevinduet,
med svart bakgrunn.
jeg ser på de mørke ringene under øynene mine. Døden i blikket.
Blir man prematur aldret av å ha det helt for jævlig?
er det jeg som sitter der
 i stolen
og skriver?
er klokka allerede blitt tolv?
Har jeg begynt å miste kontroll?
begynt og begynt ...
ehhh hehehe.

Jeg er ikke redd for å komme til helvete. jeg har allerede vært der.

Jeg er her nå.


av Shell12 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.