Sjelefrende

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Øynene dine var fulle av skjønnhet
av blå blå himmel
Og rolig hav

Jeg speilet meg i deg
Og sommeren ble til vår
Idet jeg forsto at
Du er meg og jeg er deg
I deg fant jeg
Balansen i meg selv

Men også sårheten i livet

Igjen og igjen har vi vært ett
Vi har balansert mellom glede og Smerte
som en sjel
helt fra tidenes begynnelse
var vi en

Vår gjennforening
Skapte en energi
Som fikk verden til å opphøre

Det feminine og maskuline
Som utfylte hverandre
Til en perfekt enhet

Og selv om denne verdens prøvelser
Har skilt våre fysiske skall
Er sjelen min
Fremdeles sjelen din

I en annen dimensjon
er vi fremdeles en

I en annen tid
Er jeg fremdeles deg
Og du er fremdeles meg

Min sjelefrende


av Shekina (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.