Sjelens speil

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Lepper kan smile, munnen kan le,
 men sorgen i hjertet kan ingen se.
 Når munnen er stille og leppene tier,
 da er det utrolig hva øynene sier.