Skjelens ro

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Skjelens ro.

Når kvelden kommer og kroppen faller til ro.
En herlig følelse, så fredfull og god.

Søm et slør som kommer snikende inn.
Og gjemmer vonde tanker i sinn.

Et pusterom etter en hektisk dag.
Fylt av problemer og masse jag.

Trett og sliten og lei av alt.
Livet føles så alt for kaldt.

Da gjelder det og se det gode man har.
Ikke det, som en gang var.

Fylle dagen med mange gleder små.
Gjøre det beste ut av hva man har nå.

Så enkelt, men likevel så vanskelig
En oppgave som føles uoppnåelig.

Men det må til for å glede i livet ha.
Hvis ikke vil de mørke tanker overta


av ulven (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.