Skyggen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Her står jeg alene i skyggen, alene og ensom.
Alle er borte fra livet mitt, jeg gråter alt er tomt
ingen vet noe
jeg gråter, jeg får ikke puste
blikket er tomt, men fullt av tårer
Hvordan skal man leve da?
jeg detter om, vil aldri våkne igjen


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.