Slinger i Valsen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Meninger utenom VGs tro
De kan du uttrykke alene på do.
Slinger i valsen
Kan du ta med Hr. Falsen.
- av Thomchris777 (ris og ros)
<comments />
Meninger utenom VGs tro
De kan du uttrykke alene på do.
Slinger i valsen
Kan du ta med Hr. Falsen.
<comments />