Småbarns juledikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

                                       vi fål gavel sklevet av storen 3 år.

                                        jule nisen komel sklevet av emil 2 år.

                                        nussetusse komel !! slevet av preben 1 år.
                                      
                                       jei likel julen fol da fål vi paker sklevet av thea 2 år.

                                        vi spisel ribbe sklevet av helene 2 og et halt år.
                    
                                           tigerguttenbarnehage liker julen!!!!!!!!!!!!.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.