Smellen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Så ligger jeg her
Kald, halvnaken og ør
Kanskje ikke kald, men varm, eller…
Jeg vet ikke

Jeg vet ingenting
Husker ingenting, orker ingenting
Jeg er ør, reiser meg, faller…
Jeg sukker

Prøver og huske
Øl, shots eller vodka?
Eller alt i sammen
Jeg vet ikke

Jo, en ting vet jeg
Jeg fikk så alt for mye
Fyllesyk
Det er dét jeg er