Smerte

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg hylte. Tårene presset på. Jeg prøvde å holde blikket mitt festet på en ting, men alt ble bare til svake omrisser. Hjerte dunket hardt i brystet, smertene var intense. Hva var det som skjedde med meg? Fargene ble borte, solstrålene forsvant og mørket innhentet meg. Jeg prøvde å kjempe imot, men ingenting skjedde. Et øyeblikk var alt helt stille, før smertene begynte å ødelegge meg igjen.