Smil smitter !

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg føler meg avslappet og
trygg når noen smiler til meg.

Ja, jeg begynner å smile selv ! Og
kanskje gjør jeg meg litt til, og
tror ingen legger merke til det.

Men når noen ser meg som også
begynner å smile, innser jeg at
det er jeg som har smittet dem.

Når jeg tenker på dette smilet
forstår jeg etterhvert hvor verdifullt
det er.

Bare et lite smil som mitt, - kan reise jorden rundt.

Så om du har et lite smil på lur,
ikke hold det tilbake men slipp det løs !

La oss starte en smile-epidemie
og smitte hele verden.

Når du får denne smilstarteren,
så send den straks videre !


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.