Snø
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søksnø snø ikke bare dø
vinteren starter,en dør
åpner duften kommer inn godt
men smått
dette er bare rått,god lukt
mens jeg nyter en frukt
skrevet av Lovise
snø snø ikke bare dø
vinteren starter,en dør
åpner duften kommer inn godt
men smått
dette er bare rått,god lukt
mens jeg nyter en frukt
skrevet av Lovise
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer