Snøkrystal
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSnøkrystal daler ned
kom kom ned son at eg
kan gi min store broren
ein snø bal mit i nakken
- av Sabrina (ris og ros)
Snøkrystal daler ned
kom kom ned son at eg
kan gi min store broren
ein snø bal mit i nakken
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer