Sol, sommer og måneskinn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sol, stjerner og måneskinn
det er det det er snakk om.

Livet - som er så vakkert og så sårt.
Så vanskelig å beskrive,
vanskelig å verbalisere ,
vanskelig å leve.

Dog så lett å kommunisere om livet,
dets mening og dets betydning.
Alt fra jobb og familie
til det mer forundelige.

Det er jeg som er viktigst i livet mitt.
Hvordan kan man glemme det,
og knapt nok ha drømt det?

Livet opererer på de merkeligste måter,
uforståelig og urettferdig, smertefulle gåter.

Etter mye arbeid og mange tanker
lysner det - mitt hjerte banker.
Litt ut av det blå,
blant sol, stjerner og måneskinn
er det jeg som er i livet mitt nå.

Sol, stjerner og måneskinn

av "-Livet-".



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.