Sol og sommer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sommer det er det jeg vil ha
sommer det er det som er bra
sommmmmmmer
sommer og skolefriiiiiii
soooommmer
sommmer og skolefriiiiiiii

nå er det ferie, det er flott
sol og sommer, ja det er godt
vintrene så lang og så kald
det best er sommer, sol og saang
yeeeeeeeeeeh

Laget av Myself