Solen (Flemming)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSolen
op den stiger
den giver lys
den giver varme
solen giver kærlighed
solen er livet.
- av Flemming (ris og ros)
Solen
op den stiger
den giver lys
den giver varme
solen giver kærlighed
solen er livet.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer