Solen dreper
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkden er der hele tiden og stirrer på deg.
Solen skaper liv men den dreper deg også.
Stirrer du på den svir det, forlater du den blir du kald.
Solen vil drepe deg, bare vent å se.
den er der hele tiden og stirrer på deg.
Solen skaper liv men den dreper deg også.
Stirrer du på den svir det, forlater du den blir du kald.
Solen vil drepe deg, bare vent å se.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer