Sommerdrøm

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

<dikt> Minuttene tikker,timene går,en vinter er over og snart blir det vår. Det sølvblanke teppet som dekker min hage,stiller snart tørsten i moder jords mage.

Blomsterfrø ligger som små barn i senger å drømmer om soldans i sommer enger. Smørblomst,blåveis,forglemmmegei,jeg skal binde en krans og pynte meg!Synge med fugler som bygger å strever!jeg vil kjenne det nå!At jeg er!At jeg lever!At jeg er meg med en blomsterkrans i håret,beruset av lykke i et endeløst sekund..men må vente en stund.

Solen må først stå opp av sin seng å sende sin varme til sommereng, men snart,snart kan jeg binde en krans!Elske med solen å le i en dans! For minuttene tikker og timene går,det er slutt på en vinter og snart er det vår. <dikt>


av Katrine (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.