Sommeren.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkav Vektor Kvasi
En vinter en vår, jeg lengtet så sårt.
Etter deg min kjære venn, etter
sommeren. Ditt smil, ditt flagrende hår.
Du duggfriske sommer min elskede,
Evig tapt er du for meg. Gud fri min sjel
fra din magiske lenke av kjærlighet.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer