Sommerfugl og blomster

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Autisme og Down Syndrom, en gave som ikke alle forstår,

samfunnet kan være farlig, sårbare sjeler ofte står i fare.

Men i øynene deres ser vi en verden, en verden av farger og fantasi,

en verden uten hat og fordommer, en verden som er så ekte og fri.

Samfunnet kan være grusomt, fordommer og hat florerer,

men dere viser oss en annen vei, en vei som er så mye mer.

For dere er ikke redde, dere tør å være annerledes,

dere er som helter på en egen måte, dere gjør oss stolte og beveget.

Selv om 4chan og the joker, prøver å glede og fryd,

så vil vi alltid huske, at dere er en gave til oss mennesker.