Sommerminner

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Snøen har kommet og alt som tidliere var fylt med sommerens
latter og sang, har stilnet og gått i hi.
Venter igjen på en ny sommerdag.
Venter på latterens velbehag.
Vinteren kommer så altfor brått,
Aldri helt planlagt.
Aldri kan vi få nok
Av sommerens flokk.
Flokker med barn som venter spent på en is,
Alle vil være med og synge sommerens pris.
Alle synes sommerens kvelder med solnedgang er spesielle.
Par som lover hveradre evig kjærlighet,
Barn som leker, og de voksne vet,
At når du er liten er sommeren den beste tiden.
Gamle som sitter og minnes de tidligere sommerdager.
Nå er kun minnene igjen.
Så ta vare på disse sommerdager,
For de kommer aldri igjen.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


av Tjorven (ris og ros)

<comments />